Over ter Horst

Al meer dan 45 jaar is de firma ter Horst een begrip in Soest. Tot op heden in de regio nog steeds dé winkel waar u terecht kunt voor een uitgebreide en exclusieve collectie lampen, lampenkappen én voor elektramateriaal van de bekende A-merken! Hieronder een foto-impressie van de winkel.

Winkelpand ter Horst tyffany schakelmateriaal

De heer ter Horst, oprichter van deze zaak, heeft het bedrijf oorspronkelijk opgezet als installatiebedrijf. In de loop der tijd kwamen daar steeds meer verkoopactiviteiten bij voor klein- en groothuishoudelijke apparaten. Dat gebeurde in samenwerking met de energiemaatschappij. De energiemaatschappij gaf een aankoop advies, de verkoop en levering ervan werd volledig door ter Horst verzorgd. Korte tijd later werd ook verlichting in het assortiment opgenomen. Diverse omstandigheden in de markt hebben ertoe geleid dat ter Horst zich is gaan specialiseren in verlichting. Van huishoudelijke apparatuur werd daardoor afscheid genomen.

De wortels van ter Horst liggen in het installatiewerk. Dat is de reden waarom hoogwaardig elektramateriaal van de bekende A-merken nog steeds onderdeel is van het uitgebreide assortiment. Hierover kunt u bij ons dus ook professioneel advies verwachten. Daarnaast biedt ter Horst u keuze uit een uitgebreide collectie mooie en kwalitatief goede verlichting.

railsysteem lampenkappen

sfeerfoto

 
© 2018 www.terhorstverlichting.nl    Disclaimer    Powered by OSinIT!